Čas priprave: 75 minut

Sestavine:

  • 6 jajc
  • 500 g krompirja
  • 100 g naribanega sira Parmigiano Reggiano Zanetti
  • ščepec korenine peteršilja
  • ščepec muškatnega oreščka
  • 4-5 jedilnih žlic olja
  • sol in poper po okusu

Navodila za pripravo:

Parmigiano Reggiano ZanettiZmešajte jajca, Parmigiano Reggiano, muškatni orešček, korenino peteršilja ter malo soli in popra. Na drobno nribajte krompir ter ga dodajte masi in dobro premešajte. V ponvi segrejte olje in zmes pecite 10-15 minut na srednji jakosti in z zaprtim pokrovom. Ko omleta odstopi od dna, jo obrnite in pecite na drugi strani še 10-15 minut, tokrat brez pokrova.

Nazaj
Krema “Al Granello”
Naprej
Piškoti Grana